top of page

DARK NIGHT OF THE SOUL GÅR ÖVER: ETT BUDSKAP TILL ALLA TWIN FLAMES & DIG SOM HAR ONT


Det här är jag mitt i min Dark Night Of The Soul, vilket betyder att du är vilse i totalt mörker, bortskuren från Source, och försöker hitta hem. The Dark Night var för mig parallell med Själsdepression (själen vill göra själsmission, men det mänskliga jaget är blockerat, och den här polariteten gör ont, kan jag säga).


Mitt hår är så tunt eftersom jag tappade en tredjedel av mitt hår när jag och min Twin Flame separerade, tillsammans med 7 kg (15,43 lbs) på två månader.


Det kanske inte syns, men smärtan jag upplevde var olidlig. Och i fem långa år nådde den hela vägen till själsnivå, och jag insåg senare att jag gick in i själchock när separationen hände. Jag var en zombie, inte levande på insidan.


Om jag hade fått veta då att jag skulle göra lycka till mitt naturliga tillstånd, skulle jag inte ha trott det. Men jag kom ut det, och nu är jag stark utöver vad jag hade kunnat föreställa mig då, och jag är otroligt ödmjuk och tacksam för det.


Jag minns ärligt talat inte ens exakt hur jag kände; Jag har framgångsrikt raderat dessa djupa känslor av skam, skuld och ovärdighet från mitt känsloarkiv.


Men när du berättar om smärtan, så vet jag. När du berättar för mig om Twin Flame-separationen kan jag relatera djupt. När du säger att du har fastnat kan jag säga: "Jag har också varit där."


Och när jag säger till dig, "du går igenom dessa smärtsamma initieringar av ljus för att växa och lära dig, och du kommer att klara det, och du kommer att blomma", är det för att jag själv har upplevt det. Jag var så vilsen, men jag hittade hem. Jag har erfarenheten, kartan och verktygen för att hjälpa DIG, vilket är den STÖRSTA GÅVAN någonsin. Att kunna hjälpa till att lindra den typen av smärta som slet sönder mig i flera år för andra är, ärligt talat, mitt livs mest värdefulla gåva.


Och jag vill säga till dig; Det finns alltid hopp, det finns hjälp och det finns ett slut på mörkret och förtvivlan. JAG LOVAR❤️


Ljus och kärlek, SusannaBEHÖVER DU HJÄLP? Om du känner dig kallad är du välkommen att boka en session med mig eller börja din transformation idag med mina kraftfullt transformerande Light Transmissions.


Comments


bottom of page